Домашній розсольник з перловкою

Домашній розсольник з перловкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У холодну воду кладемо м’ясо, краще, якщо воно буде на кістки, тоді бульйон буде більш насиченого смаку, і ставимо на плиту. Готуємо майже до готовності.



Чистимо і нарізаємо картоплю, перловку потрібно промити. Коли бульйон майже готовий і м’ясо зварилося, закидаємо крупу і картоплю одночасно в каструлю.



Поки вариться картопля і перловка, приступимо до приготування засмажки. Моркву тремо на тертці, а цибулю, огірки і часник дрібно нарізаємо.


Наливаємо олію і спочатку обсмажуємо цибулю і часник, потім додаємо моркву і в останню чергу додаємо огірки. Все добре обсмажуємо і в кінці додаємо столову ложку томатної пасти.

Додаємо зажарку в каструлю, солимо, додаємо спеції, зелень і подаємо до столу!