Домашній розсольник з перловкою

Домашній розсольник з перловкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Російська кухня вражає різноманітністю перших страв і кожне з них неймовірно смачне і поживне. Сьогодні мова піде про розсольнику, ще один суп здатний зігріти навіть у найлютіші морози і надовго утамувати відчуття голоду.

Важливу роль у приготуванні цієї страви грає дві речі: бульйон і огірки. М’ясо для бульйону має бути жирне, а смак багатим і наваристим. Солоні огірки краще брати пряні з яскравим ароматом і насиченим розсолом. Зазвичай розсольник готують з додаванням рисової крупи або перловки, в нашому рецепті ми використовували другий варіант. Корисні властивості у перловки вище, ніж у рису, тому краще використовувати її. Вживання цієї крупи підвищує імунітет, особливо вона важлива для дітей, так як має необхідні речовини для організму, що росте. Буває, що діти відмовляються їсти перлову кашу, а ось в супі з задоволенням її їдять. Отже, приступимо до приготування…

Покроковий рецепт