Пряний салат підійде як закуска до святкового столу. Приготувати його зовсім не складно, але для підготовки необхідно виділити трохи часу. Салат подавати холодним.
Покроковий рецепт
Моркву помити і натерти на крупній тертці. Якщо є можливість, то можна нашаткувати овочі на спеціальній тертці для корейської моркви.
Викласти натерту моркву в глибоку ємність. Додати цукор, сіль, перець і спеції. Добре перемішати.
Додати трохи соняшникової олії і оцет.
Почистити часник. Пропустити через м’ясорубку або часникодавку. Додати в салат, і ще раз перемішати.
Накрити морква кришкою або харчовою плівкою і прибрати в прохолодне місце на ніч.
Подавати холодним. Можна прикрасити зеленню або гілочкою кропу.