У першу чергу потрібно поставити гомілки смажитися. Для цього потрібно нагріти трохи олії в сковороді з товстим дном або в жаровні і опустити туди попередньо промиті гомілки. Якщо використовуєте заморожений продукт, то заздалегідь необхідно розморозити м’ясо.
Підготувати цибулю і моркву. Промити, почистити і порізати: цибулю – кубиками, моркву – брусочками.
Додати нарізані овочі в сковороду до курки. Влити воду або бульйон. Посолити і приправити спеціями за смаком.
Поки м’ясо гаситься з овочами, потрібно підготувати тісто для локшини. У миску вбити яйце. Додати воду і сіль.
Всипати просіяне борошно, перемішати. В останню чергу додати рослинне масло.
Замісити густе тісто і покласти його під плівку на 10-15 хвилин.
Розкачати тісто в пласт і нарізати локшину потрібної довжини.
Відварити локшину в протягом 5 хвилин у підсоленій воді.
Готову локшину перекласти в посуд з куркою і овочами. Все акуратно перемішати.
Тушкувати страву ще 2-3 хвилини під кришкою. Дати настоятися кілька хвилин.
Розкласти локшину з куркою по порційних тарілках. Приємного апетиту.