Домашня локшина з куркою

Домашня локшина з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У першу чергу потрібно поставити гомілки смажитися. Для цього потрібно нагріти трохи олії в сковороді з товстим дном або в жаровні і опустити туди попередньо промиті гомілки. Якщо використовуєте заморожений продукт, то заздалегідь необхідно розморозити м’ясо.


Підготувати цибулю і моркву. Промити, почистити і порізати: цибулю – кубиками, моркву – брусочками.

Додати нарізані овочі в сковороду до курки. Влити воду або бульйон. Посолити і приправити спеціями за смаком.


Поки м’ясо гаситься з овочами, потрібно підготувати тісто для локшини. У миску вбити яйце. Додати воду і сіль.


Всипати просіяне борошно, перемішати. В останню чергу додати рослинне масло.

Замісити густе тісто і покласти його під плівку на 10-15 хвилин.

Розкачати тісто в пласт і нарізати локшину потрібної довжини.

Відварити локшину в протягом 5 хвилин у підсоленій воді.

Готову локшину перекласти в посуд з куркою і овочами. Все акуратно перемішати.

Тушкувати страву ще 2-3 хвилини під кришкою. Дати настоятися кілька хвилин.

Розкласти локшину з куркою по порційних тарілках. Приємного апетиту.