Домашня піца Обжорка з огірками та помідорами

Домашня піца Обжорка з огірками та помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо тісто, попередньо розморозивши його. Додамо трохи борошна, розкачуємо по формі для запікання. Змащуємо форму рослинним маслом і викладаємо наше тісто. Якщо виступає по краях, то можна акуратно підрізати ножицями або ножем.

Потім тісто змащуємо сумішшю з майонезу і томатної пасти, особливо не жадничаем, щоб піца не вийшла суха.

Нарізаємо кружальцями ковбасу, а потім кружечки розрізаємо навпіл. Викладаємо на тісто.

Нарізаємо невеликими кубиками огірочки і викладаємо поверх ковбаси.


Потім нарізаємо помідори кубиками й викладаємо на тісто. Зверху ріжемо тоненько цибулю півкільцями і додаємо до помідорів.

Нарізаємо кубиками болгарський перець, можна побільше. Зверху тремо на крупній тертці сир і щедро посипаємо. Чим більше сиру, тим смачніше піца.

Розігріваємо духовку до 230 градусів. В прогріту духовку ставимо нашу піцу хвилин на 25-30. У мене міні-піч, тому я вибирала режими. 20 хвилин піца стояла на режимі випічка знизу, 10 хвилин випічка зверху. По завершенню випікання можна дати постояти піці у вимкненій духовці ще хвилин 5. Також т. к. у мене міні-піч у мене вийшло дві піци, у кого велика духовка, виходить одна велика піца.

Нарізаємо на самому листі акуратно на порційні шматочки і викладаємо на тарілку. Приємного апетиту!