Домашня шаурма з овочами і куркою

Домашня шаурма з овочами і куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти для приготування шаурми напевно знайдуться практично в будь-якому холодильнику. Страва готується досить швидко і просто.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування шаурми.



Куряче філе дрібно порізати, посолити, посипати гарам масала і чікен масала. Розігріти рослинну олію в сковороді і відправити туди філе. Добре обсмажити на середньому вогні.

Капусту нашаткувати.

Свіжий огірок тонко порізати або нашаткувати.

З маринованим огірком виконати ту ж процедуру, що і зі свіжим.

Помідор порізати тонкими кружечками.

Шинку порізати довільно.

Сир натерти на крупній тертці.


Лист лавашу змастити майонезом, потім гірчицею.Викласти капусту, потім моркву по-корейськи, потім свіжий огірок, потім маринований, потім помідор, потім сир, потім шинку і куряче філе. Порядок може бути змінений.

Полити майонезом і кетчупом.

Згорнути лаваш. З рештою двома листами лаваша виконати ту ж процедуру. Блюдо готове. Приємного апетиту!