Інгредієнти для приготування шаурми напевно знайдуться практично в будь-якому холодильнику. Страва готується досить швидко і просто.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування шаурми.
Куряче філе дрібно порізати, посолити, посипати гарам масала і чікен масала. Розігріти рослинну олію в сковороді і відправити туди філе. Добре обсмажити на середньому вогні.
Капусту нашаткувати.
Свіжий огірок тонко порізати або нашаткувати.
З маринованим огірком виконати ту ж процедуру, що і зі свіжим.
Помідор порізати тонкими кружечками.
Шинку порізати довільно.
Сир натерти на крупній тертці.
Лист лавашу змастити майонезом, потім гірчицею.Викласти капусту, потім моркву по-корейськи, потім свіжий огірок, потім маринований, потім помідор, потім сир, потім шинку і куряче філе. Порядок може бути змінений.
Полити майонезом і кетчупом.
Згорнути лаваш. З рештою двома листами лаваша виконати ту ж процедуру. Блюдо готове. Приємного апетиту!