Домашня шаурма варіант простого приготування. Домашня шаурма з копченої ковбаси.
Інгредієнти
Огірок – 1шт | |
Помідор – 1шт | |
Зелень – 1 пучок | |
Сметана 10% – 100гр | |
Сир – 200гр | |
Лаваш вірменський – 6шт | |
Ковбаса копчена – 400гр | |
Корейська морква – 150гр | |
Масло рослинне – 50гр |
Шаурма це добре усім відоме блюдо в будь-якій країні. Дане блюдо підійде в якості перекусу, сніданку або просто на вечерю. Шаурму можна взяти з собою на природу для пікніка. Шаурму готують зазвичай з м’яса на грилі, я ж у своєму рецепті використовую копчену ковбасу. У даному рецепті доступні продукти. Ів якості соусу я використовую просто сметану. Так як сметана більш корисніше всього майонезу.
Покроковий рецепт
Зелень і овочі помити.
Ковбасу порізати на кубики і обсмажити на сковороді до золотистої скоринки на олії.
Сир і огірок натерти на крупній тертці. Помідори порізати на дольки.
На лаваш викладаємо по черзі лист салату, обсмажену ковбасу, огірок, помідор, корейську моркву, сир і тонкою смужкою поливаємо сметану.
Звертаємо лаваш і обсмажуємо його на сковороді до золотистої скоринки. Приємного апетиту!