Домашня шаурма з овочами, ковбаскою і сиром

Домашня шаурма з овочами, ковбаскою і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Домашня шаурма варіант простого приготування. Домашня шаурма з копченої ковбаси.

Інгредієнти

Огірок – 1шт
Помідор – 1шт
Зелень – 1 пучок
Сметана 10% – 100гр
Сир – 200гр
Лаваш вірменський – 6шт
Ковбаса копчена – 400гр
Корейська морква – 150гр
Масло рослинне – 50гр

Як приготувати Домашня шаурма з овочами, ковбаскою і сиром

Шаурма це добре усім відоме блюдо в будь-якій країні. Дане блюдо підійде в якості перекусу, сніданку або просто на вечерю. Шаурму можна взяти з собою на природу для пікніка. Шаурму готують зазвичай з м’яса на грилі, я ж у своєму рецепті використовую копчену ковбасу. У даному рецепті доступні продукти. Ів якості соусу я використовую просто сметану. Так як сметана більш корисніше всього майонезу.

Покроковий рецепт

Зелень і овочі помити.

Ковбасу порізати на кубики і обсмажити на сковороді до золотистої скоринки на олії.

Сир і огірок натерти на крупній тертці. Помідори порізати на дольки.

На лаваш викладаємо по черзі лист салату, обсмажену ковбасу, огірок, помідор, корейську моркву, сир і тонкою смужкою поливаємо сметану.

Звертаємо лаваш і обсмажуємо його на сковороді до золотистої скоринки. Приємного апетиту!