Страву можна готувати кожен день.
Інгредієнти
свинячий фарш – 300 г | |
паприка – 0,5 ч. л. | |
сіль, перець – за смаком | |
сушений/гранульований часник – 0,5 ч. л. | |
капуста – 200г | |
кукурудза конс – 150г | |
помідори – 2 шт | |
сир, який добре плавиться – 100 г | |
лаваш – 1 упаковка | |
грецький йогурт – 150 г | |
гірчиця – 1 ч. л. | |
лимонний сік – 1 ч. л. |
Ласощі знайоме майже кожній людині. За що ми любимо шаверму? За нехитрий рецепт і можливість зробити це блюдо яким завгодно, воно все одно буде смачним. Хочу поділитися з вами дуже простим і швидким способом приготування в домашніх умовах.
Покроковий рецепт
Готуємо фарш
1. Додамо в фарш паприку, гранульований часник, сіль і перець. Потім перемішаємо
2. Поставимо на вогонь сковороду і наллємо туди трохи олії(занадто багато масла лити не варто). Потім додаємо фарш і смажимо до того моменту, поки він не стане таким, як на фото.
Готуємо салат
1. Салат в цьому рецепті простий до неможливості. Для початку нашинкуем капусту. У вас повинно вийти приблизно так само, як на фото.
2. Потім наріжте помідори. Я думаю, ви можете зробити це більш акуратно, ніж я.
3. Помістіть все у велику миску і додайте кукурудзу.
Готуємо соус
1. Візьміть невелику миску і всі інгредієнти.
2.Додайте їх все в миску і перемішайте.
3. Влийте соус в салат і перемішайте.
Шаурма
1. Наріжте сир невеликими часточками
2. Візьміть шматочок лаваша і викладіть на нього салат, потім фарш і сир.
3. Загорніть лаваш і покладіть його на попередньо розігріту сковорідку-гриль або в вафельницю.Обсмажуйте приблизно за 15 секунд з кожної сторони.
Результат
Ось ви і приготували дуже смачну і швидку шаурму. Приємного апетиту!