Домашня шаурма зі свининою

Домашня шаурма зі свининою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страву можна готувати кожен день.

Інгредієнти

свинячий фарш – 300 г
паприка – 0,5 ч. л.
сіль, перець – за смаком
сушений/гранульований часник – 0,5 ч. л.
капуста – 200г
кукурудза конс – 150г
помідори – 2 шт
сир, який добре плавиться – 100 г
лаваш – 1 упаковка
грецький йогурт – 150 г
гірчиця – 1 ч. л.
лимонний сік – 1 ч. л.

Як приготувати Домашня шаурма зі свининою

Ласощі знайоме майже кожній людині. За що ми любимо шаверму? За нехитрий рецепт і можливість зробити це блюдо яким завгодно, воно все одно буде смачним. Хочу поділитися з вами дуже простим і швидким способом приготування в домашніх умовах.

Покроковий рецепт

Готуємо фарш
1. Додамо в фарш паприку, гранульований часник, сіль і перець. Потім перемішаємо

2. Поставимо на вогонь сковороду і наллємо туди трохи олії(занадто багато масла лити не варто). Потім додаємо фарш і смажимо до того моменту, поки він не стане таким, як на фото.

Готуємо салат
1. Салат в цьому рецепті простий до неможливості. Для початку нашинкуем капусту. У вас повинно вийти приблизно так само, як на фото.

2. Потім наріжте помідори. Я думаю, ви можете зробити це більш акуратно, ніж я.

3. Помістіть все у велику миску і додайте кукурудзу.

Готуємо соус
1. Візьміть невелику миску і всі інгредієнти.

2.Додайте їх все в миску і перемішайте.

3. Влийте соус в салат і перемішайте.

Шаурма
1. Наріжте сир невеликими часточками

2. Візьміть шматочок лаваша і викладіть на нього салат, потім фарш і сир.

3. Загорніть лаваш і покладіть його на попередньо розігріту сковорідку-гриль або в вафельницю.Обсмажуйте приблизно за 15 секунд з кожної сторони.

Результат
Ось ви і приготували дуже смачну і швидку шаурму. Приємного апетиту!