Домашня шаурма зі свинячої котлетою і морквою по-корейськи

Домашня шаурма зі свинячої котлетою і морквою по-корейськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Домашня шаурма зі свинячої котлетою і морквою не менш смачна,ніж магазинна….пробуйте!

Інгредієнти

Лаваш – 2 шт.
Свиняча котлета – 4 шт.
Морква по-корейськи – 150 гр.
Пекінська капуста – ½ качана.
Твердий сир – 150 гр.
Соус барбекю – 200 мл
Помідори – 2 шт.

Як приготувати Домашня шаурма зі свинячої котлетою і морквою по-корейськи

Красиві і шалено смачні рулети з вірменського лавашу, начиненого котлетами, морквою по-корейськи і пекінською капустою. І все це заправлене соусом барбекю. Що може бути краще для перегляду якого-небудь фільму або спортивної події. До того ж вони ідеальні для швидкого і ситного перекусу на прогулянці або на пікніку

Покроковий рецепт

1. Листи лаваша розрізати навпіл. Намазати соусом барбекю.


2. Пекінську капусту помити, добре обсушити від води і тонкий нашаткувати. Викласти соус.

3. Моркву по-корейськи викласти на пекінську капусту.

4. Помідори помити, обсушити і порізати кільцями. Покласти на моркву.

5. Приготувати свинячі котлети. У мене покупні напівфабрикати, тому їх потрібно просто обсмажити. Промокнути від надлишку жиру. Розрізати навпіл і покласти на морквину.


6. Сир натерти на крупній тертці. Посипати шаурму. Згорнути рулети.


7. Розігріти в мікрохвильовій печі 3 хвилини.