Домашня шаурма зі свинячої котлетою і морквою не менш смачна,ніж магазинна….пробуйте!
Інгредієнти
Лаваш – 2 шт. | |
Свиняча котлета – 4 шт. | |
Морква по-корейськи – 150 гр. | |
Пекінська капуста – ½ качана. | |
Твердий сир – 150 гр. | |
Соус барбекю – 200 мл | |
Помідори – 2 шт. |
Красиві і шалено смачні рулети з вірменського лавашу, начиненого котлетами, морквою по-корейськи і пекінською капустою. І все це заправлене соусом барбекю. Що може бути краще для перегляду якого-небудь фільму або спортивної події. До того ж вони ідеальні для швидкого і ситного перекусу на прогулянці або на пікніку
Покроковий рецепт
1. Листи лаваша розрізати навпіл. Намазати соусом барбекю.
2. Пекінську капусту помити, добре обсушити від води і тонкий нашаткувати. Викласти соус.
3. Моркву по-корейськи викласти на пекінську капусту.
4. Помідори помити, обсушити і порізати кільцями. Покласти на моркву.
5. Приготувати свинячі котлети. У мене покупні напівфабрикати, тому їх потрібно просто обсмажити. Промокнути від надлишку жиру. Розрізати навпіл і покласти на морквину.
6. Сир натерти на крупній тертці. Посипати шаурму. Згорнути рулети.
7. Розігріти в мікрохвильовій печі 3 хвилини.