Домашнє морозиво

Домашнє морозиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У великій мисці змішуємо сметану, згущене молоко і додаємо ванілін за смаком.

З допомогою міксера, блендера і збиваємо масу до утворення великої кількості бульбашок. Чим більше пухирців, тим краще! На цьому етапі можна додати ягоди, какао, шоколад, кокосову стружку, за бажанням.

Беремо пластиковий контейнер для заморозки. І переливаємо в нього отриману бульбашкову масу.

Ставимо контейнер з майбутнім морозивом в морозильну камеру на період від 2 до 4 годин. А тепер головний СЕКРЕТ: протягом першої години заморозки необхідно перемішувати масу кожні 10-15 хвилин!Тільки в цьому випадку Ви отримаєте справжнє морозиво!

По закінченні двох годин перевіряємо готовність нашого морозива. Якщо вся маса закристаллизовалась, морозиво готове!Якщо ж маса досить рідка, то ставимо ще в морозильну камеру і чекаємо! Потім апетитно готуємо, їмо, охолоджуємося і насолоджуємося улюбленим смаком!