Домашнє жарке з курячими шлунками

Домашнє жарке з курячими шлунками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Субпродукти самі по собі дуже корисні, але готують їх на багато рідше, ніж наприклад м’ясо або рибу, вся проблема в приготуванні, мало хто вміє смачно приготувати, наприклад курячі шлунки. Сьогодні я розповім Вам рецепт приготування дуже смачного і бюджетного страви – печеня з курячими шлунками.

Саме головне в цій страві – це зробити м’якими ці самі курячі шлуночки за допомогою спочатку обсмажування, а потім запікання. Якщо правильно приготувати, страва стане одним з найулюбленіших у вашій родині. Підготуйте необхідні продукти: картопля, цибуля ріпчаста, морква, часник, шлуночки і спеції.

Покроковий рецепт