Домашнє жарке з курячими шлунками

Домашнє жарке з курячими шлунками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку добре вимийте шлунки і позбавте їх від зайвого жиру і наріжте в довільній формі.

Картоплю треба почистити і нарізати. Так само почистіть і наріжте ріпчасту цибулю та моркву.

На розігріту сковорідку з олією викладаємо шлуночки і обсмажуємо до золотавої скоринки, потім додаємо цибулю і моркву, готуємо ще кілька хвилин.

Тепер окремо обсмажте картоплю до золотистої скоринки. Зазвичай для спекотного використовують горщики, я не обзавелася ще на своїй кухні горщиками, тому буду використовувати фарфоровий форму для запікання. Складаємо картопля з курячими шлунками в одну форму.

запікати 40 хвилин

Додаємо за смаком спеції, лавровий лист, часник, заливаємо один стакан води. Накриваємо форму кришкою або фольгою і відправляємо в духовку запікатися при температурі 200 градусів 40 хвилин.

Ось і готовий наш блюдо з ніжних курячих шлунків з ароматним картоплею. Для прикраси можна використовувати будь-яку зелень. Приємного апетиту.