Для початку добре вимийте шлунки і позбавте їх від зайвого жиру і наріжте в довільній формі.
Картоплю треба почистити і нарізати. Так само почистіть і наріжте ріпчасту цибулю та моркву.
На розігріту сковорідку з олією викладаємо шлуночки і обсмажуємо до золотавої скоринки, потім додаємо цибулю і моркву, готуємо ще кілька хвилин.
Тепер окремо обсмажте картоплю до золотистої скоринки. Зазвичай для спекотного використовують горщики, я не обзавелася ще на своїй кухні горщиками, тому буду використовувати фарфоровий форму для запікання. Складаємо картопля з курячими шлунками в одну форму.
запікати 40 хвилин
Додаємо за смаком спеції, лавровий лист, часник, заливаємо один стакан води. Накриваємо форму кришкою або фольгою і відправляємо в духовку запікатися при температурі 200 градусів 40 хвилин.
Ось і готовий наш блюдо з ніжних курячих шлунків з ароматним картоплею. Для прикраси можна використовувати будь-яку зелень. Приємного апетиту.