Рецепт святкової страви з риби з шпинатом і ніжним сиром філадельфія.
Інгредієнти
Сир Філадельфія – 3 столові ложки | |
Шпинат – 3 столові ложки (заморожений) | |
Яйця перепелині – 4 шт. | |
Рослинна олія – 2 столові ложки | |
Прованські трави – 1 столовыя ложка | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Помідори черрі – для прикраси | |
Сіль – за смаком |
Рецепт святкової страви з риби з шпинатом і ніжним сиром філадельфія. Розумію, кожен день таке готувати набридне (я про патрання риби), а ось на свято, раджу здивувати своїх домочадців. На виході, дуже цікава подача, до того ж дуже смачно!
За основу, як риби я беру дорадо, в ній найменша кількість кісточок, так і м’ясо щільне біле, смачне. Нафарширувати рибу можна чим завгодно (на сайті є інші рецепти фарширований риби). Сьогодні я запропоную вам шпинат, перепелині яйця (перепелині яйця можна замінити і на 1 куряче яйце) і сир філадельфія. Виходить якесь суфле в рибі. Загалом, пробуйте! З нетерпінням чекаю ваших відгуків та коментарів, може бути рад у полегшенні процесу приготування даної страви.
Кількість інгредієнтів не вказано на 2 порції.
Процес приготування показаний на 1 порції.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Рибу очистити від луски (не потрошити). Обрізати хвіст, зрізати стирчать плавці. По хребту гострим ножем зробити глибокий надріз.
Перевернути рибу, зробити такий же надріз з іншого боку хребта.
Вирізати хребет за допомогою кулінарних ножиць, видалити потрухи і хребет риби. Ретельно вимити зовні і всередині.
У невеликій чашці змішати 3 столові ложки розмороженого шпинату, 4 перепелиних яйця, 3 столові ложки сиру філадельфія. Суміш посолити за смаком, за бажанням поперчити, добре перемішати. (Начинка вийде рідкуватий, але не хвилюйтеся, після запікання вона застигне).
Дорадо посолити з усіх боків і всередині. Загорніть рибу у фольгу (фольгу попередньо змастити рослинним маслом, щоб риба, згодом, легко витягати), сформувавши «човник». Рибу всередині натерти прованськими травами.
Вилити Начинку в рибну «човник». Запікати рибу в духовці на середньому рівні при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.
Можна подавати дорадо прямо у фользі. А можна фольгу зняти і рибу викласти на тарілку. Виходить ось така красива рибка з ніжним суфле зі шпинату.
Порада: це блюдо можна приготувати заздалегідь. Розпотрошити рибу, загорнути її у фольгу, приготувати начинку. Вже безпосередньо перед приходом гостей наповнити рибу начинкою і запекти в духовці. Страва буде свіжим і гарячим.
Приємного апетиту!