Дорадо в духовці

Дорадо в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дорадо, або як багато знають – морський окунь, морський карась, свою назву «дорадо» взяла від давньо-романського d’oro — золото. У цієї риби на голові між очима золотистого кольору пляма. А сам термін dorado — з іспанської перекладається як «золотий».
Чесно скажу, зіпсувати цю рибу в приготуванні потрібно мати величезний талант 🙂 Вона смачна як би її не приготували! Але моя порада – чим простіше, тим смачніше!
Дуже просто приготувати дорадо в духовці – шляхом звичайного запікання. Низькокалорійне і смачне блюдо!
Якщо ви шанувальник риби, то обов’язково повинні спробувати дораду саме в цьому виконанні.

Покроковий рецепт