Дуже ніжний і ароматний паштет із сочевиці

Дуже ніжний і ароматний паштет із сочевиці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Користь сочевиці багатогранна: її вживають і як самостійне блюдо, і на гарнір. З сочевиці готують ряд страв для правильного харчування. І наша сім’я не обійшла стороною цей корисний продукт. Як правило, страви з сочевиці у нас з’являються в пост, адже, в ній і природний білок, і залізо, клітковина і фолієва кислота. У піст страви з сочевиці замінюють нам м’ясні страви. Одне з улюблених страв у нашій сім’ї – тефтелі з червоної сочевиці і паштет.
Паштет із сочевиці досить простий в приготуванні і, здавалося б, простих продуктів виходить велика кількість порцій.

Покроковий рецепт