Дуже смачний і простий томатно-часниковий суп

Дуже смачний і простий томатно-часниковий суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це томатно-часниковий суп за авторським рецептом.

Інгредієнти

помідор – 4
часник – 1
імбир – 1
свіжі оливки – за смаком
лимон – за смаком
суміш червоних перців (солодкий, кайенский, чилі) – за смаком
куркума – за смаком
олія – за смаком
зелень петрушки (свіжа або суха) – за смаком
сіль – за смаком

Як приготувати Дуже смачний і простий томатно-часниковий суп

Сьогодні приготуємо страву, яке дозволить зігрітися в прохолодні вечори.

Покроковий рецепт

Приготувати наваристий курячий бульйон, з коренеплодами (петрушка, селера, морква, цибуля), відцідити. Помідори порізати навпіл і обрізати, викидаючи шкірку.

На сковороді розігріти рослинне масло, додати пом’ятий і подрібнений часник і імбир, підсмажити. Додати приготовану томатну масу і смажити все разом.

Додати до бульйону, довести до кипіння, додавши подрібнені чорні оливки і половину лимона. Додати за смаком суміш червоних перців, сіль, зелену петрушку.

Прикрити кришкою – нехай настоюється. Забираємо з собою на природу, там підігріваємо на багатті і п’ємо з кухлів.