Фарш з баклажанами на сковороді (по-японськи)

Фарш з баклажанами на сковороді (по-японськи) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мабо-тофу з баклажанами по-японськи — це популярне японське блюдо (зроблено на основі китайського Мабо-тофу). У Китаї з давніх часів сир тофу був широко поширеним по всій країні джерелом білка. Тофу – це сир. В супермаркетах він буває 3-х видів: regular, silky і fine. Беріть будь, всі смачні. Єдине – regular не розвалиться після теплової обробки і залишиться шматочками після всього процесу приготування. Якщо використовуєте інші види сиру тофу, закиньте їх в самому кінці готування і не піддавайте теплової обробки (якщо хочете зберегти форму). Ну, а якщо форма не важлива, готуйте по інструкції. По кроках приготувати яловичину з баклажанами дуже легко.

Покроковий рецепт