Обов’язково після приготування поливаємо рибу лимонним соком.

Інгредієнти
| Скумбрія – 1шт | |
| помідор – 1шт | |
| кріп – невеликий пучок | |
| твердий сир – 100 гр | |
| сіль,перець – за смаком | |
| масло рослинне – 1ч.л. для змащення фольги, що риба не прилипла. | |
| лимон – 1/2 |
Запечена скумбрія дуже корисна для нашого організму. Ця риба, містить в собі корисні жири. Так, і взагалі, вона дуже смачна. Подавати можна і з картоплею (відвареної або запеченої) і з рисом, навіть без гарніру, скумбрія підійде на святковий стіл)
Покроковий рецепт

Для цього нам знадобляться ось такі інгредієнти.

Починаємо з самої риби. Чистимо скумбрію від нутрощів. Дістаємо хребет риби. ГОЛОВУ і ХВІСТ залишаємо. Щоб було красиво, і було видно, яка це риба. З усіх боків солимо і перчимо. У кого є спеції для риби, можна трохи приправити. І скроплюємо лимонним соком.

Фольгу трохи змащуємо рослинним маслом. І викладаємо рибу.

Переходимо до зелені і помідору. Все дрібно нарізаємо. Помідор дрібними кубиками, а кріп, просто, дрібно-дрібно ріжемо. Змішуємо і трохи солимо.

Все, що ми нарізали кладемо в рибу. Ось така красуня у нас вийшла.
І в розігріту духовку кладемо рибу.Запікаємо при температурі 180 градусів 40 хвилин.

А тим часом, переходимо до сиру. У мене, сир нарізаний слайсами, тому я буду класти його в такому вигляді.Сир можна потерти на крупній\дрібній тертці (кому як зручніше). І після 40 хвилин, як наша риба запечеться, додаємо сир і назад в духовку на 10 хвилин. Сир розплавився. І скумбрія готова.

Дістали з духовки. Беремо половину лимона і видавлюємо сік на рибу. Приємного апетиту.
