Фаршировані кабачки під сирною скоринкою

Фаршировані кабачки під сирною скоринкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Зима наступає на п’яти осені, а нашою сім’єю не хочеться прощатися з літом і сезонними овочами. І ось погодивши з сімейством вечеря на сьогодні, ввечері після роботи ми зіткнулися з пошуком кабачків, а їх, як виявилося, вдень з вогнем не знайдеш. В ідеалі потрібні великі кабачки, але ми купили тільки молоденькі, тому будемо робити з того, що є.
Так як головне блюдо у нас качка, а фаршировані кабачки лише овочева закуска, тому в якості фаршу у нас власна м’якоть кабачка і моркву з цибулею і зеленню (в простолюдді – зажарка).

Покроковий рецепт