Фаршировані кабачки під сирною скоринкою

Фаршировані кабачки під сирною скоринкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.










Миємо кабачки, висушуємо і розрізаємо на частини товщиною 3-5 мм (у мене більше, я розрізала ще навпіл в процесі готування). Вирізаємо серцевиною і відкладаємо в сторону. Кладемо їх в сотейник / каструлю і відварюємо трохи до готовності.Виймаємо і відкладаємо, щоб стекла вода.
Тим часом готуємо “фарш”: дрібно рубаємо цибулю, підсмажуємо його на сковорідці, тремо на крупну тертку моркву і додаємо в сковороду, перемішуємо і тушкуємо. Трьом серцевину кабачків на крупній тертці і додаємо до “засмажки”, сюди ж викладаємо зелень (у мене заморожена кріп), солимо і гарненько протушиваем.






Далі форму застеляємо пергаментом, викладаємо кабачки (я розрізала навпіл, щоб було 2-4 мм), начиняємо фаршем і в духовку на 20 хвилин на 200 градусів.
Натираємо сир на крупній тертці, витягуємо печені кабачки і присипаємо сиром і знову в духовку на 10 хвилин.
Виймаємо і вуаля – прикрашаємо й подаємо!
Приємного апетиту!