До початку приготування кабачок очистіть від шкірки, наріжте його кільцями товщиною не більше 1 см і вийміть серединки.
Покроковий рецепт
Приготування. Колечка кабачків викладіть на змащене маслом деко, посоліть і поставте на 15-20 хвилин у духовку, температура 130-150 градусів.
Поки колечка кабачка готуються, займіться фаршем. Курячу грудку наріжте на маленькі кубики. Додайте в м’ясо дрібно нарізану цибулю, пригнічений часник, сіль, перець і два яйця. Добре перемішайте інгредієнти і залиште на 10 хвилин, щоб м’ясо просякнув і стало соковитим.
Приготуйте майонезний соус або використовувати готовий. Грибний соус ідеально підходить до цього блюда. У дві столові ложки грибного соусу додайте одну ст. ложку майонезу і розведіть водою до консистенції кефіру.
Кабачки по закінченню 20 хвилин вийміть з духовки і заповніть серединки підготовленим фаршем. Відправте назад в духовку ще на 15-20 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб кабачки не підгоріли.
За 5 хвилин до готовності залийте фаршировані кабачки підготовленим соусом.
Дочекайтеся готовності страви можна подавати до столу.