Подрібнити цибулю і моркву на кубики. Чим дрібніше – тим краще.
Печінку промити і трошки просолити.
Обсмажити овочі на нерафінованій рослинній олії до рум’яності.
Додати печінку, обсмажити до м’якості. Довести компоненти до смаку.
Всипати сушений чебрець і зняти страву з вогню.
Помістити печінка в глибоку ємність і збити разом з вершковим маслом.
Довести паштет до смаку і дати страві охолонути.
Приготувати винне желе для заливки. Для цього потрібно підігріти вино, вкласти гілочки чебрецю і желатин. Прогрівати до повного розчинення желатину.
Викласти паштет в невеликі ємності на 3/4 форми. Відправити паштет на чверть години в холодильник.
Залити охолодженим паштет винної масою кімнатної температури. Відправити закуску в холодильник на годину – до застигання желатину.
Цікава і смачна закуска готова! Подавати курячий паштет з винним желе до чиабатте, багетів або булочкам. Приємного апетиту!