Французький паштет з курячої печінки з винним желе

Французький паштет з курячої печінки з винним желе – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подрібнити цибулю і моркву на кубики. Чим дрібніше – тим краще.

Печінку промити і трошки просолити.

Обсмажити овочі на нерафінованій рослинній олії до рум’яності.

Додати печінку, обсмажити до м’якості. Довести компоненти до смаку.

Всипати сушений чебрець і зняти страву з вогню.

Помістити печінка в глибоку ємність і збити разом з вершковим маслом.

Довести паштет до смаку і дати страві охолонути.

Приготувати винне желе для заливки. Для цього потрібно підігріти вино, вкласти гілочки чебрецю і желатин. Прогрівати до повного розчинення желатину.

Викласти паштет в невеликі ємності на 3/4 форми. Відправити паштет на чверть години в холодильник.

Залити охолодженим паштет винної масою кімнатної температури. Відправити закуску в холодильник на годину – до застигання желатину.

Цікава і смачна закуска готова! Подавати курячий паштет з винним желе до чиабатте, багетів або булочкам. Приємного апетиту!