Фунчоза з куркою

Фунчоза з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Просте в приготуванні ситне блюдо, інгредієнти можна купити в будь-якому супермаркеті. Фунчоза, вона ж скляна локшина, або бобова локшина, дуже популярна в Азії нарівні з рисом.

Інгредієнти

фунчоза – 2 пачки
куряче філе – 300 гр
солодкий перець – 1 шт
цибуля ріпчаста – 0,5 шт
морква – 1 шт
соєвий соус – 50 мл
оливкова олія – 20 мл
спеції – за смаком

Як приготувати Фунчоза з куркою

Ситне і дуже смачне азіатське блюдо. При бажанні, Ви можете урізноманітнити цей рецепт, замінивши філе курки на іншу птицю або м’ясо, додати пікантності часник. Експериментуйте! Це блюдо складно зіпсувати.

Покроковий рецепт

Продукти

Куряче філе порізати на шматочки, залити соєвим соусом і залишити маринуватися на 30 хвилин.

Морква ріжемо соломкою

Болгарський перець теж ріжемо соломкою

Цибулю нарізаємо півкільцями

Замочуємо фунчозу холодною водою, щоб вона стала еластичною, хвилин на 5-7


Замариноване куряче філе викладаємо на гарячу сковороду і обсмажуємо з двох сторін по 2 хвилини, посипаємо приправами для вока, якщо є, або звичайною сіллю

До курячого філе додаємо нарізані овочі і продовжуємо обсмажувати, постійно помішуючи


Воду з локшини зливаємо, заливаємо на 2 хвилини окропом, слив окріп додаємо локшину на сковорідку до курки і овочів, помішуємо

Не перестаючи помішувати, додаємо соєвий соус, і обсмажуємо все, поки зайва волога не випарується


Наша страва готова! Приємного апетиту!