Гарбуз в тесті на пару

Гарбуз в тесті на пару – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Корисні властивості гарбуза відомі з давніх часів. Відкрито цей овоч більше 5000 років тому. Здавалося такий простий овоч, а в ньому вказана джерело вітамінів, а також мікро і макро елементів. Гарбуз низькокалорійна, її можна вживати як в профілактичних цілях від багатьох захворювань, так і при лікуванні будь – любо хвороби. Цей овоч є потужним засобом захисту від виникнення ракових клітин.

З плодів гарбуза можна приготувати безліч різноманітних страв. З неї готують супи, супи – пюре. Використовують при випічці і готують на пару або запікають у духовці. Хочу поділитися своїм сімейним рецептом приготування цього унікального овоча на пару, в тесті. Можна приготувати гарбуз як звичайні манти, але я роблю таке блюдо, у вигляді трояндочок, в такому вигляді його приємно подавати до столу гостей. Красиво, корисно і смачно! Йде і як самостійне блюдо, так і для перекусу або на полуденок дітям.Готуйте на здоров’я всієї родини.

Покроковий рецепт