Ароматна, сонячна гарбуз в горщиках.
Інгредієнти
Гарбуз – 600 г | |
Вершки – 400 мл | |
Цукор – за смаком | |
Ваніль – за смаком | |
Вершкове масло – 60 г |
Як приготувати Гарбуз, запечена в духовці
Легко готується і дуже корисна для організму!
Нас столі виглядає ошатно і апетитно! Інгредієнти розраховано на 2 порції.
Покроковий рецепт
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, видалити волокнисту тканину, нарізати кубиками.
Кубики гарбуза перекласти в горщик. Додати цукор і ванілін за смаком.
Додати вершки. Закрити горщик кришкою і поставити запікатися в духовку при температурі 170 С на 1 годину.
Коли гарбуз упарітся і стане м’якою, вийняти горщики, Додати вершкового масла. Подавати гарбуз прямо в горщиках.
Приємного апетиту!