Гарбуз, запечена в духовці

Гарбуз, запечена в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматна, сонячна гарбуз в горщиках.

Інгредієнти

Гарбуз – 600 г
Вершки – 400 мл
Цукор – за смаком
Ваніль – за смаком
Вершкове масло – 60 г

Як приготувати Гарбуз, запечена в духовці

Легко готується і дуже корисна для організму!
Нас столі виглядає ошатно і апетитно! Інгредієнти розраховано на 2 порції.

Покроковий рецепт

Гарбуз очистити від шкірки і насіння, видалити волокнисту тканину, нарізати кубиками.

Кубики гарбуза перекласти в горщик. Додати цукор і ванілін за смаком.

Додати вершки. Закрити горщик кришкою і поставити запікатися в духовку при температурі 170 С на 1 годину.

Коли гарбуз упарітся і стане м’якою, вийняти горщики, Додати вершкового масла. Подавати гарбуз прямо в горщиках.
Приємного апетиту!