Гарбуз, запечена в духовці з чебрецем

Гарбуз, запечена в духовці з чебрецем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дієтична гарбуз, запечена в духовці з прянощами під бальзамічним кремом

Інгредієнти

Гарбуз – 600 гр.
Олія оливкова – 20 мл
Чебрець – 4-5 гілочок
Чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком
Бальзамічний крем – для подачі

Як приготувати Гарбуз, запечена в духовці з чебрецем

Гарбуз – прекрасний осінній овоч, з неповторним і своєрідним смаком, який неможливо ні з чим переплутати. Цей овоч – універсальний, адже з них можна готувати що-завгодно – креми, пироги, торти, супи, рагу і безліч різноманітних страв. Сьогодні пропоную дуже простий рецепт запеченої гарбуза – з листочками свіжого чебрецю

Покроковий рецепт

1. Гарбуз помити, очистити і нарізати скибочками завтовшки приблизно 1 див. Скласти гарбуз в глибоку і широку каструлю. Посолити, поперчити.

2. Листочки чебрецю обірвати з гілочок, помити і додати до гарбуза. Все добре перемішати.

3. Викласти гарбуз на пергамент. Змащувати не потрібно, вистачить того, що вже є в маринаді для гарбуза.

4. Запекти овоч в духовці при 200 градусах 30 хвилин. Можна поставити на гриль, щоб шматочки гарбуза красиво підрум’янилися.


5. При подачі полити запечену гарбуз бальзамічним кремом. Пісне дієтичне блюдо готове. Приємного апетиту!