Ідеальний варіант десерту універсальної подачі! Смачне, ніжне й ароматне ласощі з плодів гарбуза і кускуса – користь і насолоду в одному дуеті!
Інгредієнти
Молоко – 500 мл | |
Гарбуз – 500 г | |
Цукор – за смаком | |
Ваніль – щіпка | |
Прянощі – щіпка | |
Сіль – щіпка | |
Кускус – 50 г |
Ароматна і смачна гарбузова каша з кус-кус стане ідеальним десертом як для дорослих, так і дітей. Таке блюдо відрізняється легкістю, низькою калорійністю і цікавим смаком. Ваніль і прянощі надають страві цікавий ароматичний нюанс, молоко і кускус робить кашу ніжніше, а гарбуз виконує королівську роль у цьому ансамблі. Спробуйте приготувати такий корисний і смачний десерт на сніданок і точно не будете розчаровані!
Покроковий рецепт
Спершу, потрібно підготувати всі необхідні інгредієнти для створення смачного і корисного десерту. Варто очистити гарбуз від насіння і кірок, видалити жорсткі волокна. Нарізати плід на невеликі кубики і залити молоком.
Посипати гарбуз ванільним цукром і прянощами за смаком. Відправити суміш на вогонь і варити на повільному вогні до повного розварювання шматочків гарбуза.
За п’ять хвилин до готовності додати промитий кускус.
Варити кашу ще кілька хвилин і – зняти страву з вогню.
Дати каші добре настоятися, щоб кускус і гарбуз обмінялися смаковими і ароматичними відтінками.
Готову страву подавати до столу – з медом або ніжним ягідним варенням. Приємного апетиту!