Гарбузова каша з кус-кус на молоці

Гарбузова каша з кус-кус на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ідеальний варіант десерту універсальної подачі! Смачне, ніжне й ароматне ласощі з плодів гарбуза і кускуса – користь і насолоду в одному дуеті!

Інгредієнти

Молоко – 500 мл
Гарбуз – 500 г
Цукор – за смаком
Ваніль – щіпка
Прянощі – щіпка
Сіль – щіпка
Кускус – 50 г

Як приготувати Гарбузова каша з кус-кус на молоці

Ароматна і смачна гарбузова каша з кус-кус стане ідеальним десертом як для дорослих, так і дітей. Таке блюдо відрізняється легкістю, низькою калорійністю і цікавим смаком. Ваніль і прянощі надають страві цікавий ароматичний нюанс, молоко і кускус робить кашу ніжніше, а гарбуз виконує королівську роль у цьому ансамблі. Спробуйте приготувати такий корисний і смачний десерт на сніданок і точно не будете розчаровані!

Покроковий рецепт

Спершу, потрібно підготувати всі необхідні інгредієнти для створення смачного і корисного десерту. Варто очистити гарбуз від насіння і кірок, видалити жорсткі волокна. Нарізати плід на невеликі кубики і залити молоком.

Посипати гарбуз ванільним цукром і прянощами за смаком. Відправити суміш на вогонь і варити на повільному вогні до повного розварювання шматочків гарбуза.

За п’ять хвилин до готовності додати промитий кускус.

Варити кашу ще кілька хвилин і – зняти страву з вогню.

Дати каші добре настоятися, щоб кускус і гарбуз обмінялися смаковими і ароматичними відтінками.

Готову страву подавати до столу – з медом або ніжним ягідним варенням. Приємного апетиту!