Гарбузова каша з медом і родзинками Золота осінь

Гарбузова каша з медом і родзинками Золота осінь – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Необхідні інгредієнти…


З’єднати рис з пшоном і ретельно промити кілька разів, поки вода не стане світлою. Відкинути на друшляк;

Помити і очистити гарбуз. Порізати на великі кубики 1,5х1,5 см;

Крупу викласти на сковороду і просушити, постійно помішуючи – на це йде хвилин 5-7. Це саме чарівне дійство – так як суміш при висиханні рухається, ніби жива. Цей процес бабуся завжди довіряла мені. А ви можете підключати своїх діток;

Підготовлені продукти викласти в каструльку, додати сіль перемішати, поставити на повільний вогонь і залити двома склянками окропу; Не повністю накривати кришкою – давати воді перший час випаровуватися, так як є ймовірність витікання киплячої рідини на плиту;

Через одну-дві хвилини, покласти частину вершкового масла – воно обволікає всі складові частини, об’єднуючи їх в якесь ціле.

Слідом за маслом відправити ізюм;

Інтенсивно не заважати, але акуратно контролювати стан дна, щоб уникнути пригорання. Для цього підтримувати температуру в режимі томління, ні в якому разі не використовувати великий вогонь!


Зігріти склянку молока до 60-70 градусів – влити;
Додати масло, що залишилося;

Вимкнути. Накрити щільно кришкою і дати настоятися; Мед додати в гарячу масу, а в трохи остигнула, краще відразу в порційну тарілку, так як мед при високій температурі втрачає свою цінність.

Їжте із задоволенням і балуйте своїх коханих! Приємного апетиту!