Гарбуз – дуже смачний і корисний овоч, який поєднується практично з усіма продуктами. Готувати з гарбуза – насолода.
300 грам м’якоті гарбуза;
150 грам курячого філе;
пучок зелені;
300 грам сиру Рікотта;
100 грам червоного цибулі;
50 мл червоного сухого вина.
1. Гарбуз наріжте тонкими квадратними пластинами. Промажте маслом форму для випікання і викладіть шаром гарбуз.
2. Прогрійте сковороду і обсмажте куряче філе. Цибулю наріжте кільцями і додайте до м’яса. Влийте червоне сухе вино і приправте спеціями. Готуйте протягом двадцяти хвилин на повільному вогні.
3. На гарбузовий шар викладіть готову курку з цибулею. Зверху розмажте сир. Присипте страву зеленню і відправте в духовку на 15-20 хвилин.