1. Готуємо інгредієнти. Знімаємо шкірку. Натираємо шматочки гарбуза на середній тертці. Для пирога краще взяти солодкий сорт, насиченого, яскравого кольору. Бажано, щоб вона не була водянистої або позбавленою смаку.
2. У чашку розбиваємо яйця, додаємо цукор. За допомогою блендера добре збиваємо.
3. Висипаємо просіяне борошно, ванілін. Ще раз ретельно перемішуємо.
4. Акуратно вводимо гарбуз.
5. Отриману суміш виливаємо в керамічну форму для випічки. Страви попередньо змащуємо рослинним або вершковим маслом.
6. Випікаємо близько 20-30 хвилин на середньому вогні (215-220 градусів).
7. Посипаємо цукровою пудрою.