Гарбузовий пиріг

Гарбузовий пиріг – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Готуємо інгредієнти. Знімаємо шкірку. Натираємо шматочки гарбуза на середній тертці. Для пирога краще взяти солодкий сорт, насиченого, яскравого кольору. Бажано, щоб вона не була водянистої або позбавленою смаку.


2. У чашку розбиваємо яйця, додаємо цукор. За допомогою блендера добре збиваємо.

3. Висипаємо просіяне борошно, ванілін. Ще раз ретельно перемішуємо.

4. Акуратно вводимо гарбуз.

5. Отриману суміш виливаємо в керамічну форму для випічки. Страви попередньо змащуємо рослинним або вершковим маслом.

6. Випікаємо близько 20-30 хвилин на середньому вогні (215-220 градусів).

7. Посипаємо цукровою пудрою.