Гарнір з квасолі з цибулею та морквою

Гарнір з квасолі з цибулею і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачна і корисна квасоля з цибулею і морквою – поживна страва на обід і вечерю. Повноцінна заміна м’яса!

Інгредієнти

Квасоля червона – 500 гр.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Сіль, перець, хмелі-сунелі – за смаком
Зелень – за смаком

Як приготувати Гарнір з квасолі з цибулею та морквою

Квасоля багата білками і може повноцінно замінити м’ясо. А з цибулею і морквою – це ще і дуже смачно. Готувати це блюдо зовсім не складно. Основний час витрачається на підготовку і відварювання квасолі. Відмінний варіант вечері під час посту! Підходить навіть вегетаріанцям.

Покроковий рецепт



Залийте квасолю водою і залиште на 10 годин. Починати готувати страву зручніше з вечора. Вранці злити стару воду, промийте квасолю і знову залийте чистою водою. Поставте на плиту, доведіть до кипіння і знову змініть воду. Далі варіть квасолю до готовності на маленькому вогні 1-1,5 години.



Цибулю наріжте середніми шматочками, можна півкільцями. Моркву натріть на крупній тертці. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії. Обсмажте цибулю до золотавості 5 хвилин.


Додайте до цибулі моркву і смажте до готовності протягом 15 хвилин на середньому вогні.

Перекладіть квасолю до овочів і обсмажте ще 5 хвилин.


Додайте спеції і зелень за смаком.Квасоля готова. Смачно в гарячому і холодному вигляді. Приємного апетиту!