Залийте квасолю водою і залиште на 10 годин. Починати готувати страву зручніше з вечора. Вранці злити стару воду, промийте квасолю і знову залийте чистою водою. Поставте на плиту, доведіть до кипіння і знову змініть воду. Далі варіть квасолю до готовності на маленькому вогні 1-1,5 години.
Цибулю наріжте середніми шматочками, можна півкільцями. Моркву натріть на крупній тертці. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії. Обсмажте цибулю до золотавості 5 хвилин.
Додайте до цибулі моркву і смажте до готовності протягом 15 хвилин на середньому вогні.
Перекладіть квасолю до овочів і обсмажте ще 5 хвилин.
Додайте спеції і зелень за смаком.Квасоля готова. Смачно в гарячому і холодному вигляді. Приємного апетиту!