Гарнір з рису з цибулею та морквою

Гарнір з рису з цибулею і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На приготування цієї страви не йде багато часу, як і на підготовку.

Інгредієнти

рис – 300 грам
морква – 1 шт
цибуля – 2 шт
сіль – за смаком

Як приготувати Гарнір з рису з цибулею та морквою

Якщо Ви хочете урізноманітнити своє меню, рекомендую спробувати рис з цибулею і морквою. Цей вид другої страви підійде людям, які дотримуються релігійного посту. Рис виходить смачним і ситним. Його можна подавати як самостійне блюдо або як гарнір.

Покроковий рецепт

Цибулю і моркву очистити. Рис промити і замочити на 5 хвилин.


В цей час, поки цибуля замочується, цибулю нарізаємо, моркву на крупну тертку трьом. Обсмажуємо на рослинному маслі і підсолюємо.

Наверх викладаємо рис і заливаємо водою, щоб вона покрила рис на 1-1,5 см.


Тушкуємо хвилин 30-35 під закритою кришкою до готовності. Готовий рис перемішуємо з овочами і подаємо на стіл.