На приготування цієї страви не йде багато часу, як і на підготовку.
Інгредієнти
рис – 300 грам | |
морква – 1 шт | |
цибуля – 2 шт | |
сіль – за смаком |
Якщо Ви хочете урізноманітнити своє меню, рекомендую спробувати рис з цибулею і морквою. Цей вид другої страви підійде людям, які дотримуються релігійного посту. Рис виходить смачним і ситним. Його можна подавати як самостійне блюдо або як гарнір.
Покроковий рецепт
Цибулю і моркву очистити. Рис промити і замочити на 5 хвилин.
В цей час, поки цибуля замочується, цибулю нарізаємо, моркву на крупну тертку трьом. Обсмажуємо на рослинному маслі і підсолюємо.
Наверх викладаємо рис і заливаємо водою, щоб вона покрила рис на 1-1,5 см.
Тушкуємо хвилин 30-35 під закритою кришкою до готовності. Готовий рис перемішуємо з овочами і подаємо на стіл.