Ароматний, хрусткий сендвіч з томатом і шпинатом – насолода для тих, хто піклується про свою фігуру.
Інгредієнти
сир Радамер – 80 г | |
бездріжджовий хліб – 6 шматочків | |
в’ялені томати – 50 г | |
шпинат – 50 г | |
*оливкова олія – для смаження якщо хліб вирішили смажити, а не запікати | |
*спеції та трави – за бажанням |
Для його відтворення знадобиться небагато інгредієнтів і ваших сил.
Сир Радамер – 80 грам;хліб – кілька шматочків;в’ялені томати – 50 грам;шпинат – 50 грам;оливкова олія;спеції і трави. Кількість вказана приблизно, ви можете покласти того або іншого інгредієнта більше або менше.
Покроковий рецепт
1. Наріжте хліб акуратними скибочками.
2. Шпинат дрібно нарубаєте і обдайте окропом.
3. Сир наріжте слайсами.
4. В’ялені томати дрібно нарубаєте і змішайте зі шпинатом. Можна додати за смаком та бажанням спеції.
5. На деко викладіть хліб і відправте сушитися на одну хвилини в розігріту духовку. Чи можна їх підсмажити на сковороді гриль, змазаній оливковою олією. Смажити з обох сторін (вийдуть дуже красиві бутербродики).
6. Дістаньте хліб і викладіть скибочку сиру, начинку з томатів та шпинату. Зверху покладіть ще один скибочку сиру. Накрийте “вежу” ще одним шматочком хліба. Надішліть бутерброди на хвилину в духовку, щоб сир розплавився.
7. Подавайте до столу гарячими. Перед подачею можна розрізати їх навпіл. Дуже смачно і красиво! Приємного апетиту!