Гаспачо

Гаспачо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всі знають, як тяжко їсти в жарку погоду, а їсти хочеться… Холодний суп може стати прекрасним обідом.

Покроковий рецепт

На помідорі зробити надріз хрест на хрест. Опустити в киплячу воду на 30-60 секунд, потім перекласти в крижану воду. Зняти шкірку. Таку процедуру провести з кожним помідором.

З огірків зняти шкірку, нарізати півкільцями. Помідори і цибулю крупно порізати. Часник почистити, розрізати навпіл, вийняти серцевину (він буде ніжніше). Болгарський перець очистити від насіння і нарізати.

Всі інгредієнти подрібнити на блендері. Додати лимонний сік.

Додати оливкову олію. Посолити.

Ще раз все збити. Поставити суп в холодильник на 3 години.
Суп подавати у глибокій тарілці з сухариками і зеленню. Приємного апетиту!