Глазур на раз два

Глазур на раз два – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт цієї глазурі підійде для будь-якого десерту,особливо,якщо у вас немає часу морочитися з кремом! Досить зробити бісквітну або пісочну основу і покрити глазур’ю зверху,так само можна поєднувати її з вершковим кремом та використовувати замість окремого шару в тортах чи можна вмочити верхівку кексу і присипати горіхами! Варіацій багато, а інгредієнтів мінімум!

У випічці дуже важливо використовувати точні граммовки, але це рецепт виняток!Достатньо однієї столової ложки і невелике знання математики,інгредієнти знаходяться у співвідношенні 1:1:1. Складні рецепти в минулому, на ринг виходять прості рецепти!

Покроковий рецепт