Глазур на раз два

Глазур на раз два – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Змішуємо всі інгредієнти в сотейнику і ретельно перемішуємо,щоб не було грудочок від какао.
Крем виходить досить густим,тому якщо ви хочете ,щоб він розтікався,то можна додати більше молока або води,але всі інші інгредієнти в зазначених пропорціях. Шоколадна глазур не вимагає точності,тому ви можете в ході роботи коригувати граммовки.

Ставимо сотейник на вогонь і нагріваємо до повного розчинення цукру. ВАЖЛИВО! Якщо сотейник з тонким дном,то потрібно постійно помішувати,щоб глазур не пригоріла.

Знімаємо сковороду з вогню і залишаємо остигати,накривши зверху пакетом або харчовою плівкою,щоб не утворилася плівка і крем не заветрівся.

Остиглим кремом можна покрити бісквіт,кекси,еклери або він може стати чудовою основою для шоколадного крему! Досить збити вершки і змішати з глазур’ю!
Приємного апетиту!