Готуємо овочі для маринаду. Морквину подрібнюємо на тертці з великими отворами. Цибулю, переклавши на обробну поверхню, нарізаємо у формі тонких півкілець. Помідор нарізаємо шматочками. Шкірку можна не видаляти – на ваш розсуд.
Розморожену горбушу очищаємо від нутрощів, зрізаємо голову, хвіст, плавники. Нарізаємо рибу на шматки. Додаємо спеції. Перемішуємо.
Овочеву нарізку відправляємо для пасерування на сковороду. Тушкуємо хвилинки 7.
В іншу сковороду у в олію, заздалегідь підігріте, викладаємо шматочки горбуші.
Зверху поміщаємо піджарку з овочів.
Майонез змішуємо з кип’яченою водою. Заливаємо отриманим соусом рибу і овочі. Тушкуємо на малому вогні під кришкою близько 30 хвилин. В кінці додаємо порізану зелень.
Майонез змішуємо з кип’яченою водою. Заливаємо отриманим соусом рибу і овочі. Тушкуємо на малому вогні під кришкою близько 30 хвилин. В кінці додаємо порізану зелень.