Наваристий суп припаде до смаку справжнім гурманам і любителям свинячих ребер.
Інгредієнти
Свинина – 300 гр | |
Горох – 1 склянка | |
Помідор – 1/2шт | |
Картопля – 1 шт | |
Морква – 1 шт | |
Цибуля – 1/2 цибулини | |
Спеції – за смаком |
Гороховий суп дуже ароматний і поживний, подається зі свіжою зеленню.
Покроковий рецепт
Для горохового супу нам знадобляться свинина, цибуля, морква, картопля, помідор і горох.
Промийте м’ясо і промакните паперовими серветками. Наріжте м’ясо кубиками і покладіть кілька ребер. Обсмажте на середньому вогні 15 хвилин до золотистого кольору.
Помідор наріжте кубиками, додайте до м’яса і обсмажте.
Моркву, цибулю і картоплю почистіть, промийте і наріжте кубиками. Пложите в казан, злегка обсмажте. Налийте води. Доведіть до кипіння. Зніміть пінку. Варіть на слабкому вогні 10-15 хвилин.
Помийте горох, покладіть в казан, перемішайте, доведіть до кипіння. Варіть 40-45 хвилин на повільному вогні, поки горох не розвариться.
Посоліть, покладіть перець за смаком, наріжте свіжу зелень.
Суп готовий! Всім приємного апетиту! Отримуйте задоволення не тільки від їжі, але і від її приготування.