Вимити курячі крильця розділити м’ясо на фаланги. Третю фалангу краще всього не використовувати у приготуванні страви.
Викласти крильця в глибоку ємність. Поперчити, натерти сіллю, приправити паприкою і спеціями до курки за смаком.
Додати чилі-перець і білий запашний перець.
Перемішати крила і відправити в холодильник на ніч або на добу. Всипати порізану півкільцями цибулю, влити соєвий соус за смаком.
Змішати борошно з паприкою в пропорції 4:1. Обваляти в суміш курячі крила і обсмажити на невеликій кількості олії з двох сторін.
Гарячі хрусткі крильця з апетитною скоринкою готові до подачі!
Страва ідеально поєднується з кисло-солодким соусом, черемшею, овочевими салатами і багатьма гарнірами з коренеплодів і круп. Приємного апетиту!