Гострі курячі крильця з чилі в соєвому соусі

Гострі курячі крильця з чилі в соєвому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вимити курячі крильця розділити м’ясо на фаланги. Третю фалангу краще всього не використовувати у приготуванні страви.

Викласти крильця в глибоку ємність. Поперчити, натерти сіллю, приправити паприкою і спеціями до курки за смаком.

Додати чилі-перець і білий запашний перець.

Перемішати крила і відправити в холодильник на ніч або на добу. Всипати порізану півкільцями цибулю, влити соєвий соус за смаком.

Змішати борошно з паприкою в пропорції 4:1. Обваляти в суміш курячі крила і обсмажити на невеликій кількості олії з двох сторін.

Гарячі хрусткі крильця з апетитною скоринкою готові до подачі!

Страва ідеально поєднується з кисло-солодким соусом, черемшею, овочевими салатами і багатьма гарнірами з коренеплодів і круп. Приємного апетиту!