Гострі мариновані баклажани

Інгредієнти
| Баклажани – 2 шт. | |
| Часник – 1 головка | |
| Оцет – 50 мл | |
| Вода – 50 мл | |
| Рослинна олія – 50 мл | |
| Петрушка – 2-3 гілочки | |
| Сіль – ½ ч. л. |
Гостра і пікантна закуска з баклажанів – відмінний варіант для сімейної вечері. А аромат у неї просто приголомшливий!
Покроковий рецепт

1. Баклажани помити, нарізати кружечками.

2. Запекти в духовці при 180 градусах до готовності 20-25 хвилин.

3. Приготувати заправку: змішати воду, оцет і рослинне масло. Посолити.

4. Петрушку помити, дрібно нарізати. Почистити часник видавити в маринад.

5. У посуд викласти шар баклажанів. Посипати петрушкою, полити заправкою. Знову шар баклажанів, петрушка, заправка. І так, поки не закінчаться баклажани.

6. Дати постояти закуски хоча б 15 хвилин і можна подавати. Але краще, звичайно, якщо вона настоїться хоча б пару годин.
* Такі бубочка можна закатати в банку під кришку. Тільки банку, кришку гарненько промити з содою! Баклажани щільно утрамбувати в баночку. Поставити банку з баклажанами в каструлю і до плічок налити води з під крана. Стелиризовать 3-4 хвилини. Час стерилізації відраховую з моменту закипання. Зберігати мариновані баклажани в прохолодному місці.
