Гострі млинці в азіатському стилі з м’ясним фаршем.
Інгредієнти
Молоко – 350 мл | |
Борошно – 160 р. | |
Яйце свіже – 2 шт. | |
Фарш – 200 р. | |
Цибулина – 100 р. | |
Перець гострий – 1 стручок | |
Часник – 2 зубчики | |
Імбир корінь чищений – 50 р. | |
Насіння гірчиці – 1 ч. л. | |
Сіль – за смаком | |
Зіра – 1 ч. л. | |
Каррі – 1,5 ч. л. | |
Куркума – 1 ч. л. | |
Масло – 1+1+1 | |
Мацоні – 100 р. | |
Кінза – 4 гілочки | |
Цедра лимона – 1/2 ч. л. | |
Сік лимона – за смаком |
Млинці з індійським рецептом з додаванням імбиру, спецій і гострого перцю, начинені обсмаженою м’ясним фаршем. Підійдуть до сніданку, на перекус і обід. Замість фаршу можна начиняти сумішшю яйця і зелені (цибуля, шпинат).
Покроковий рецепт
Чайну ложку зіри обсмажити на розігрітій сковороді без додавання масла 40 сек. Посолити і прогрівати, перемішуючи 20 сек.
Влити масло 1 ст. л. Додати нарізану дрібним кубиком…
Перець.
Імбир.
Обсмажувати 90 сек. Викласти в ємність.
Вбити яйця.
Всипати борошно і розмішати вінчиком.
Продовжуючи заважати тісто невеликими порціями додавати молоко. Тісто для млинців має бути рідким.
Влити 1 ст. л. масла.
Перед тим як набирати в ополоник тісто, його потрібно щоразу розмішувати. Щоб тісто було однорідним. Випікати млинці з двох сторін.
Розігріти в олії суміш каррі і куркуми і насіння гірчиці, викласти до них часник, цибулю,. Обсмажувати до золотинки.
Покласти в сковороду фарш. Смажити, постійно перемішуючи, розбиваючи лопаткою фарш на дрібні фракції 8-10 хв. Він повинен стати розсипчастим. Посолити. Зняти начинку з плити і перекласти в тепле місце.
На край млинця викласти начинку і згорнути його рулетом.
Для соусу змішати нашатковану кінзу з цедрою лимона…
Лимонним соком і мацоні. Посолити за смаком. Млинці подавати з соусом