Гострі млинці в азіатському стилі з м’ясним фаршем.

Інгредієнти
| Молоко – 350 мл | |
| Борошно – 160 р. | |
| Яйце свіже – 2 шт. | |
| Фарш – 200 р. | |
| Цибулина – 100 р. | |
| Перець гострий – 1 стручок | |
| Часник – 2 зубчики | |
| Імбир корінь чищений – 50 р. | |
| Насіння гірчиці – 1 ч. л. | |
| Сіль – за смаком | |
| Зіра – 1 ч. л. | |
| Каррі – 1,5 ч. л. | |
| Куркума – 1 ч. л. | |
| Масло – 1+1+1 | |
| Мацоні – 100 р. | |
| Кінза – 4 гілочки | |
| Цедра лимона – 1/2 ч. л. | |
| Сік лимона – за смаком |
Млинці з індійським рецептом з додаванням імбиру, спецій і гострого перцю, начинені обсмаженою м’ясним фаршем. Підійдуть до сніданку, на перекус і обід. Замість фаршу можна начиняти сумішшю яйця і зелені (цибуля, шпинат).
Покроковий рецепт

Чайну ложку зіри обсмажити на розігрітій сковороді без додавання масла 40 сек. Посолити і прогрівати, перемішуючи 20 сек.

Влити масло 1 ст. л. Додати нарізану дрібним кубиком…

Перець.

Імбир.

Обсмажувати 90 сек. Викласти в ємність.

Вбити яйця.

Всипати борошно і розмішати вінчиком.

Продовжуючи заважати тісто невеликими порціями додавати молоко. Тісто для млинців має бути рідким.

Влити 1 ст. л. масла.

Перед тим як набирати в ополоник тісто, його потрібно щоразу розмішувати. Щоб тісто було однорідним. Випікати млинці з двох сторін.



Розігріти в олії суміш каррі і куркуми і насіння гірчиці, викласти до них часник, цибулю,. Обсмажувати до золотинки.


Покласти в сковороду фарш. Смажити, постійно перемішуючи, розбиваючи лопаткою фарш на дрібні фракції 8-10 хв. Він повинен стати розсипчастим. Посолити. Зняти начинку з плити і перекласти в тепле місце.

На край млинця викласти начинку і згорнути його рулетом.
Для соусу змішати нашатковану кінзу з цедрою лимона…

Лимонним соком і мацоні. Посолити за смаком. Млинці подавати з соусом
