Гострий суп з мідіями з Тунісу

Гострий суп з мідіями з Тунісу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо всі наші інгредієнти.
Помідори і перець миємо, мідії добре промиваємо під проточною водою


На гарячу глибоку сковороду (краще чавунну), вливаємо олію і додаємо наші мідії.
Смажимо їх на повільному вогні, щоб не підгоріли.


Ріжемо перець і томати. Нарізаємо так, як вам зручно. Я люблю крупно, щоб шматочки було видно в тарілці.


Додаємо овочі до мідій, туди ж вливаємо необхідне нам кількість води. Тут вже дивіться самі – якщо хочете більш рідкий суп, додайте побільше. Я люблю середньої густоти, тому на свою невелику сковороду я додала близько двохсот грамів. Якщо вода википить – її завжди можна додати.
Все перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні під кришкою ще хвилин двадцять.


За три – п’ять хвилин до закінчення готування додаємо часник і спеції.
Раніше часник не додавайте – запах не розкриється належним чином.

Перед подачею на стіл, суп перемішуємо. Ось такої густоти він у мене вийшов.
В самий раз!

Наш гарячий і дуже смачний суп готовий!
Аромат морепродуктів, соковитість томатів і легка гострота перцю чудово піднімають настрій навіть в самий холодний осінній вечір!
Подавати страву з хлібом, грінками або без доповнень – вирішуйте для себе, але суп від цього менш смачним бути не перестане.
Приємного апетиту!