Гречана каша з курячим філе, в казані

Гречана каша з курячим філе, в казані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюдо корисне, смачне, дієтичне. Готувати просто і швидко. Продукти прості, є в кожному будинку.

Покроковий рецепт

Для приготування смачної і корисної гречаної каші з куркою нам знадобиться гречана крупа, куряче філе, цибулю і моркву.

Для початку потрібно обсмажити трохи м’ясо в казанку на соняшниковій олії (олії не шкодуйте), так щоб не було сирого м’яса.

Потім нарізаємо цибулю і моркву кубиками і додаємо до м’яса, смажимо до золотистого кольору.

Поки смажиться цибуля, моркву і м’ясо потрібно промити дуже добре гречку.

Коли м’ясо з цибулею обжарилось додати свою улюблену приправу (у мене куряча), добре перемішати і одну хвилин ще обсмажити.

Далі викладаємо промиту гречку на м’ясо і заливаємо все холодною водою, на 2 чашки гречки я наливаю 5 чашок води.

Після того, як вода в казанку закипіла можна посолити все блюдо і дати повністю википіти воді. За бажанням можна додати вершкове масло, але я не додаю, так як використовую соняшникова олія при готуванні і обсмажуванні м’яса.

Насипати кашу в тарілку, рівномірно розподілити м’ясо і подавати до столу.
Каша виходить смачна і дуже корисна.
Всім приємного апетиту!