Гречаники з фаршем

Гречаники з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Приготуйте гречку, вона повинна бути розсипчаста. Пропорції стандартні 2 до 1 з водою.
Додайте гречку остиглу, яйце, сіль, перець і часник до фаршу, добре перемішайте. Якщо дуже рідко, то додайте ще трохи гречки. У підсумку фарш м’який повинен бути, але не для ліплення руками і не як на оладки, середня консистенція.


Розігріваємо з олією сковорідку викладаємо ложкою котлети. Обсмажуємо з кожної сторони мо кілька хвилин.
Масла багато не лийте, т. к. фарш магазинний дуже жирний і почне стікати з котлет зайвий жир, будуть готуватися так сказати у власному соку.

Щоб не обсмажувати до почорніння і зберегти соковитість, доводимо до готовності в мікрохвильовій печт на 2-3 хвилини.
Приємного апетиту!