Грибна піца з картоплею і сиром

Грибна піца з картоплею і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Проста і швидка в приготуванні

Покроковий рецепт

Ставимо на плиту варити яйця, в той час беремо миску, в якій ми будемо замішувати тісто, змішуємо молоко, масло, воду, сіль, борошно і добре вимішуємо тісто, воно повинно вийде м’яким і еластичним ( тісто, що вийшло я ділю на дві частини, одну з частин я кладу в морозилку, потім як захочу другу піцу, то я його розморожую і роблю піцу)

поки тісто відпочиває чистимо вже готові яйця, картоплю, все інгредієнти перетираємо на тертці (крім грибів і помідор, їх нарізаємо кубиками)

після розкачуємо тісто, викладаємо на протвень, протвень можна і не змащувати, так як в тесті є соняшникова олія про воно не пристає.



як виклали тісно починаємо викладати начинку шарами: картопля, яйця, гриби, помідор, ковбаса і змащуємо майонезом, ставимо в духовку розігріту до 180 градусів на 30 хвилин

як поставили піцу в духовку натираємо на тертці сир, за 5 хвилин до вимикання посипаємо піцу сиром. Піца готова, приємного апетиту!!!!