Грибний ароматний суп з овочами

Грибний ароматний суп з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спочатку слід приготувати курячий бульйон, а для цього у підготовлену велику і широку каструлю влити три літри питної води, викласти в посуд невелику тушку курки, варити м’ясо домашньої птиці на помірному вогні. Потім почистити дрібну морквину і соковитий цибулю, цілком викласти ці овочі в каструлю, туди ж відправити промиті стебла селери.

Як тільки бульйон з перерахованих вище овочів і курочки закипить, варити ще протягом двох годин, потім процідити, курочку перекласти на блюдо, так як вона більше не знадобиться для приготування супу. Викинути стебла селери і цибулю, а моркву нарізати дуже дрібно і викласти назад в проціджений бульйон.

Поставити каструлю з міцним курячим бульйоном назад на плиту, почистити необхідну кількість картоплі, нарізати його невеликими кубиками. Додати подрібнену картоплю, довести бульйон до кипіння, викласти в каструлю заморожену грибну суміш, а також перчик горошком і лавровий лист.

Продовжити процес варіння грибного супу на тихому вогні, потім додати в каструлю пасту, придбану в магазині або приготовану самостійно. Найбільш підходящим варіантом для цього наваристого грибного супчика можуть стати фетучіні, так як рідка страва з ними буде виглядати дуже ошатно.

Після того, як паста буде додана в грибний суп, потрібно насипати в нього за смаком сіль і трохи цукрового піску, потомити це блюдо на тихому вогні хвилини три, потім додати рубаний кріп і прибрати каструлю з плити.