Грибний суп з вермішеллю

Грибний суп з вермішеллю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку підготуємо всі необхідні інгредієнти.

В каструлю, об’ємом 3 літри, наллємо 1,5 літра питної води і поставимо на вогонь. Після того, як вода закипить, додамо 1,5 чайні ложки солі і вміст банки грибів. Перед тим, як додавати гриби, рідину з банки варто злити.

Поки наш бульйон вариться, займемося підготовкою наповнення супу. Картопля почистимо і наріжемо дрібними кубиками. Теж саме зробимо і з цибулиною.

На розігріту сковорідку кладемо шматочок вершкового масла, дочекаємося його повного танення. На сковорідку викладаємо нарізану цибулю і смажимо його на великому вогні протягом 45-60 секунд. Це потрібно, для отримання приємного смаку поєднання смаженої цибулі і грибів.

Після того, як бульйон з грибами закипить, додаємо картоплю. Варимо приблизно 5-7 хвилин і викладаємо смажену цибулю. Отриманий бульйон варимо протягом 7-10 хвилин на маленькому вогні, помішуючи.

За 5 хвилин до готовності додаємо дрібну вермішель і свіжу зелень.

Наш ароматний грибний супчик готовий! Можна розливати його по тарілках і запрошувати всіх до столу, приємного апетиту!