Грудинка з курячого філе по-карибськи

Грудинка з курячого філе по-карибськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для страви. Курячу грудинку добре вимити, підготувати всі необхідні спеції і темний ром. Також, потрібно підготувати перцеву заправку.

Відміряти потрібну кількість рома і соєвого соусу. Нашаткувати дрібним кубиком очищений імбир. Очистити від цедри лимона, нарубавши цедру окремо, а м’якоть лимона окремо. Для створення перцевої заправки потрібно перемолоти перець чилі, солодкий перець і часник.

Натерти грудку маринадом і залишити настоюватися на 10 хвилин.

Замариновану курячу грудинку помістити в рукав для запікання і відправити в духовку при 200 градусах приблизно на сорок хвилин. В кінці приготування розрізати пакет, щоб утворилася золотава скоринка.

Готову грудинку нарізати і подавати до столу в якості доповнення до гарнірів, бутербродів або додати в салат. Приємного апетиту!