Невелика кількість інгредієнтів, простота приготування. Гуляш відмінно зігріває взимку!
Інгредієнти
Вирізка телятини – 1 кг | |
Картопля (велика) – 2 штуки | |
Помідори – 2 штуки | |
Цибулина – 1 штука | |
Паприка – 2 столові ложки | |
Сіль – За смаком | |
Оливкова олія – 2 столові ложки |
Оригінальне блюдо з приготуванням якого, впорається навіть починаюча господиня. По консистенції виходить, як густий суп. Спеції роблять гуляш гостреньким, ароматним. З досвіду скажу, що на наступний день після приготування стає ще смачніше.
Покроковий рецепт
Беремо вирізку телятини, промиваємо, зрізаємо плівки. Обов’язково гарна якість м’яса! Моєму овочі.
Ріжемо цибулину на середні брусочки, м’ясо кубиками. Всі інгредієнти не потрібно нарізати дрібно. Наливаємо в каструлю з товстим дном і стінками оливкову олію, підсмажити в ній цибулю до прозорості на великому вогні. Після чого засипаємо паприку. Постійно перемішуємо.
До цибулі додаємо м’ясо, обсмажуємо, щоб кожен шматочок побілів.
Заливаємо окріп в каструлю, щоб м’ясо було повністю покрито водою. Зменшуємо вогонь до середнього вогню, закриваємо каструлю кришкою, готуємо півтори години. Після цього ріжемо великими шматочками помідори, відправляємо їх до м’яса з цибулею. Якщо вода википіла, можна додати ще окропу. Солимо. Варимо ще 30 хвилин на такому ж вогні.
Чистимо картоплю, нарізаємо великими квадратиками, варимо все разом до готовності картоплі.
По можливості краще дати гуляшу настоятися.